fredag den 28. december 2012

Boganmedelse - Twilight

Twilight

af Stephenie Meyer
Hvis du ikke har hørt om Twilight, er det på tide at du gør. Denne bog, har været populære i flere lande over hele verdenen, og er det stadig! Bogen er blevet filmatiseret, og den sidste film er lige kommet. Der er i alt 4 bøger i Twilight serien.
Navn: Tusmørke
Orginal titel: Twilight
Forfatter: Stephenie Meyer
Forlag: Carlsen
Sprog: Dansk
Sider: 505

 
Handler om: Den Lidte stille klodset pige Bella, flytter hen til sin far der bor i Forks, en evig rengfuld og kedelig by. Bella møder en masse ny mennesker, men der er en helt bestemt dreng på skolen der interessere hende. den mystiske og smukke Edward Cullen. Bella prøver ihærdigt på at finde hemmeligheden som, ham og hans familie går og gemmer på. Bella finder ud af Edwards hemmelighed, og bliver nu viklet ind i hans liv. De bliver skabt store problemer for Bella og Edward. For Edward er en vampyr og ikke alle vampyrer mener at man skal forelske sig i et menneske. Edward og Bella må kæmpefor deres kærlighed, og deres liv.

Mening: Den her bog var den aller første jeg læste, det var her jeg kom i gang med rigtig at læse og jeg syntes det er en helt fantastisk bog som jeg nu har læse 4 gange. Hvis du elsker det overnaturlige, og mangler en rigtig kærligheds historie, så er det her en bog lige fra dig.

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar