søndag den 30. december 2012

Boganmedelse - Sjælefanger

Sjælefanger

De udødelige - En Riley Bloom Bog

af Alyson Noël
 
Hvem har ikke altid ønsket sig noget som man ikke lige kunne få? Hvem har ikke altdig ønsker at være ældre end man faktisk var?

Navn: Sjælefanger - en Riley Bloom bog
Orginal titel: Radiance - a Riley Bloom Novel
Serie: De udødelige
Forfatter: Alyson Noël
Forlag: Alivida
Sprog: Dansk
Sider: 163
Handling: Riley Bloom, er en pige på 12 år og har hele sit liv ønsket at fylde de 13 og blive en rigtig teenager. Men da hun dør i en bilulykke, bliver hendes drøm stoppet. Riley kommer til Her og Nu, hvor både hendes forældre og hund også er kommet da de dødede sammen med hende. Riley følger sig meget alene, og savner sin storesøster, som var den eneste der overlevede ulykken.  Riley bliver sendt hen til skole i Her og Nu, men det er ikke helt almindeligt. Det er som få tildelt et arbejde, hun skal være sjælefanger. Sjælefanger er dem der tilbage på jorden for at finde de sjæle som sidder fast i deres egen verden og så skaldet hjælpe dem til Her og Nu. Riley får at vide at hvis hun gør det godt, kan det være at hun endelig kan fylder 13 år. ( I Her og Nu går tiden ikke som normalt, man ved aldrig hvad klokken er eller hvilken dag det er) Riley for tildelt en vejleder der hedder Bodhi, og så begiver hun sig ellers ud på hendes rejse. Dog med en masse forhindringer, men Riley er en stædig pige og med en forventning om at hun kan bliver 13 år, så vil Riley gøre alt for at det kan lykkedes.
 
 
Min mening: Jeg elsker Riley, hun har en selvironi og humor som jeg elsker at læse om. Jeg kan godt lide at læse om Riley, for man kan tydelig sætte sig ind i hendes sted, og det er næsten som om man selv er tilstede i bogen.  Hvis du er til overnaturligt, og en elsker et fantastisk eventyr, så er bogen helt klart noget for dig.
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar